Boilers en geisers aansluiten

In Nederland zijn in veel oudere woningen nog boilers en geisers te vinden. Voordat combi CV ketels het gebruik van verschillende losse geisers en boilers overbodig maakten, zaten deze in elke woning. Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om een CV ketel te plaatsen, dan worden deze apparaten alsnog toegepast. Merken als Vaillant, Nefit en Daalderop maken vandaag de dag nog steeds kwalitatieve boilers en geisers die u kunt (laten) installeren in uw woning.

Problemen met uw boiler of geiser?

Net als voor CV ketels geldt dat boilers en geisers onderhoud nodig hebben om zoveel mogelijk uit hun levensduur te halen. Een goed onderhouden boiler kan tot wel 10 jaar langer meegaan dan een boiler die niet goed onderhouden is. Het regelmatig schoonmaken van het apparaat zorgt er ook voor dat deze minder energie hoeft te gebruiken, waardoor uw energierekening een stuk lager zal uitvallen. De CV monteurs van Installatiebedrijf Vosse B.V. onderhouden graag uw boiler of geiser voor u.

Boiler laten repareren of vervangen

Heeft u problemen met uw verwarmingsapparaat? Voor de meest gangbare merken hebben wij onderdelen liggen, maar houd er ook rekening mee dat het soms in verband met de veiligheid niet mogelijk is om onderdelen te vervangen. Het kan gebeuren dat de het apparaat dan kwetsbaar wordt voor gas- of koolstofmonoxidelekkages. Laat in zo’n geval uw oudere boiler of geiser vervangen door een nieuwer model of onderzoek de mogelijkheden voor een combiketel. U heeft dan het gemak van een alles-in-1 apparaat voor verwarming en warm water. Dit is niet alleen veiliger, maar ook onderhoudsvriendelijker.

Wilt u meer informatie over boilers en geisers installeren of repareren in Amsterdam? Neem dan contact op via 023 - 205 35 33 of vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in.