Radiatoren plaatsen Amsterdam

Als u een warmtesysteem laat plaatsen, dan horen daar meestal ook radiatoren bij. Deze radiatoren worden op verschillende plaatsen door het huis opgehangen, zodat de warmte zo goed mogelijk verdeeld wordt. Het grote voordeel van radiatoren is dat ze snel warm worden en ook makkelijk zelf te regelen zijn. Op die manier haalt u het meeste uit de warmte die uw systeem kan leveren.

Bij ons plaatsen en leveren wij radiatoren in allerlei verschillende soorten en maten. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment, zodat u altijd de juiste radiator voor uw woning kunt uitzoeken. Naast het installeren van uw radiator staan we ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar bij storing. Wordt uw radiator niet meer warm, dan helpen wij u uit de kou!

Problemen met uw radiatoren?

Het is belangrijk om uw radiatoren te laten installeren door iemand die daar verstand van heeft. Op die manier kunnen problemen bij de CV-installatie voorkomen worden. Toch kunnen naar verloop van tijd problemen ontstaan, waardoor reparatie soms nodig is. Het komt voor dat de leidingen rondom de radiator of de radiator zelf een tikkend geluid maken. Ook kan het zo zijn dat de radiator niet meer warm wordt. Soms kunt hiervoor het beste een professionele CV monteur inschakelen, zodat u zeker weet dat het probleem verholpen wordt.

Radiator zelf ontluchten

Vaak is een probleem makkelijk op te lossen door uw radiatoren bij te vullen. Probeer dit dus eerst voordat u kosten gaat maken. Met ons stappenplan kunt dit helemaal zelf!

  1. Als u de verwarming al had dichtgedraaid, dan kunt u deze het beste voor 10 minuten weer aanzetten. De lucht stroomt dan naar het ventiel toe.
  2. Draai de thermostaat zo laag mogelijk, zodat de verwarming geen werk hoeft te verrichten.
  3. Sluit alle radiatoren en begin het ontluchten bij de radiator die het hoogste in uw woning zit.
  4. Aan de radiatoren zit een ventiel dat u met een ontluchtingssleutel (te koop bij bouwmarkt) kunt losdraaien. Draai het ventiel los en houd een oude doek erbij. Het ventiel zal flink sissen, totdat er water uit komt. Draai het ventiel weer dicht en herhaal.
  5. Draai alle radiatorkranen weer open en zet de thermostaat op de gewenste temperatuur.

Als u na dit stappenplan nog steeds dezelfde problemen ervaart, dan raden wij u aan toch contact op te nemen met een monteur. Op die manier bent u zo snel mogelijk van het euvel verlost en weet u zeker dat u niet te veel stookkosten betaalt. Neem voor een reparatie van uw radiator in Amsterdam contact met ons op. U kunt ons altijd bereiken op 023 - 205 35 33.