Leidingwerk leggen in Amsterdam

Leidingwerk leggen is een behoorlijk precieze klus. De buizen moeten op de juiste manier worden gezaagd en gekoppeld, anders ontstaat er gegarandeerd lekkage. Daarnaast is het het mooist om leidingen in de muur of onder de vloer weg te werken. Dit kan gedaan worden door het frezen van sleuven waarin vervolgens de leidingen worden gelegd en worden afgedekt met stucwerk. Het aanleggen van een volledig verwarmingssysteem kost professionals zeker een paar dagen, afhankelijk van de grootte van de woning of het kantoor.

Leidingen vervangen

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of heeft u juist een grote verbouwing in uw bestaande woning waarbij het leidingwerk vervangen moet worden? Schakel dan de hulp in van een ervaren CV monteur. Wij houden in Amsterdam de kou buiten.

Problemen met het leidingwerk?

Als u problemen heeft met het leidingwerk, dan kan dat behoorlijk wat schade met zich meebrengen. Een lekkende koppeling kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat een houten vloer zich vol zuigt met water, zonder dat u het doorheeft. De werking van het verwarmingssysteem wordt ook steeds minder goed, waardoor u steeds hogere rekeningen van het energiebedrijf zult ontvangen. Als u merkt dat u uw ketel vaak moet bijvullen, dan is de kans groot dat u ergens – hoe minimaal dan ook – een lekkage heeft. Wij staan bij lekkage voor u klaar om de lekkage op te sporen en te verhelpen, zodat eventuele schade beperkt blijft.