CV lekkage Amsterdam

Vochtplekken op de muur, beschadigingen in het plafond, aangetaste bezittingen op de zolder en hogere stookkosten: CV lekkage kan voor heel wat overlast zorgen. Vermoedt u dat uw CV ketel lekt? Haal er dan meteen een specialist bij. Hoe eerder de hulp arriveert, hoe minder hinder en kosten u zult hebben. Wacht dus niet tot de problemen nóg groter zijn geworden, maar bel een CV monteur. In Amsterdam doet u een beroep op Installatiebedrijf Vosse B.V.. Wij zorgen ervoor dat het lek vlug en vakkundig wordt gerepareerd!

CV lekkage gevonden

Uw CV ketel lekt water? Dan is het duidelijk: u kampt met CV lekkage. Maar dat is niet altijd zo duidelijk. Vaak de CV ketel moeten bijvullen, of dat de ketel veel minder goed werkt. Ook dit zijn tekenen die kunnen wijzen op een lek. Bovendien kan het lek zich op een andere plek bevinden in uw CV installatie. Hierbij kunt u denken aan een radiator, CV leiding of expansievat. In sommige gevallen geeft de cv ketel dan een CV storing aan. Vermoedt u met lekkage te maken te hebben, maar weet u het niet zeker? Laat onze specialisten er dan eens naar kijken. Wij vinden elk lek en voeren meteen een CV reparatie uit.

Lekkende CV ketel snel gerepareerd

CV lekkage moet zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom kunt u hiervoor altijd onze spoedservice inschakelen. Op het nummer 023 - 205 35 33 zijn wij te bereiken. Na uw telefoontje komen we zo vlug we kunnen naar u toe. We sporen het lek op en zorgen meteen voor herstel. In Amsterdam zijn wij de onbetwiste CV expert! Als u geen spoed heeft maar wel graag een ervaren CV monteur wilt inschakelen kunt u ook ons contactformulier invullen.