CV service Amsterdam

CV problemen komen nooit op een gewenst tijdstip en zorgen voor veel overlast. Met onze CV service zorgen wij ervoor dat de overlast vlug voorbij is. In een koude woonkamer zitten of douchen zonder warm water zal immers niemand bevallen. Daarvoor zoekt u een snelle oplossing! In Amsterdam schakelt u dan [bedrijfsman] in. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunt u daarbij vertrouwen op onze klantvriendelijkheid en kwaliteit. U kunt de problemen met cv ketel verkleinen door elk jaar CV onderhoud uit te laten voeren.

Maak gebruik van onze CV spoedservice

Kampt u met CV lekkage in uw woning, of is de ketel uitgevallen? Voor dringende gevallen kunt u áltijd een beroep doen op onze CV monteurs. Wanneer u ons belt op het nummer 023 - 205 35 33, komen we vervolgens zo vlug mogelijk naar u toe. Er zijn ook zaken die u zelf kunt proberen om de problemen op te lossen. Het resetten van de CV ketel, ontluchten van de CV installatie of de CV ketel bijvullen zijn hier voorbeelden van.

Voor welk soort ketels kunt u ons inschakelen? We zijn gespecialiseerd in de volgende merken:

  • Bosch
  • Daalderop
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

CV service Amsterdam inschakelen

Heeft u een probleem met een ander type ketel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In veel gevallen kunnen we u ook dan van dienst zijn. We staan in Amsterdam met plezier voor u klaar met onze uitgebreide CV service. Bel ons op 023 - 205 35 33 of vul ons contactformulier in.