In Amsterdam schakelt u onze CV monteurs in

Vos Centrale Verwarming is opgericht in 1981. Wij zijn dé CV-ketel expert uit Amsterdam en beschikken over alle eigenschappen die een goed installatiebedrijf hebben moet. Van installatie, onderhoud tot spoedservice. Maar onze ervaren medewerkers kunnen nog veel meer voor u betekenen. Immers: een goed plan is het halve werk. Voor een succesvol project is goed overleg tussen u en onze CV installateur noodzakelijk. Tevens hebben wij een eigen projectafdeling in Amsterdam. Zij kunnen u helpen door een gedetailleerde voorcalculatie en een flexibele projectplanning op te stellen.

Tevreden klanten in de regio Amsterdam

In de loop van de jaren heeft Vos Centrale Verwarming een vaste klantengroep in Amsterdam en omgeving opgebouwd. We hopen u daar binnenkort ook bij te mogen rekenen. De medewerkers van ons CV bedrijf in Amsterdam zijn zeer goed opgeleid en blijven door cursussen op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Onze vestiging in Amsterdam

Wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de stad Amsterdam. Daarnaast hebben wij een vestiging in Nieuwveen. Onze professionals rijden in een compleet ingerichte bedrijfswagen en beschikken over alle benodigde, moderne gereedschappen. We kunnen u daarom snel van dienst zijn vanaf ons adres in Amsterdam:

Vos Centrale Verwarming
Frans Halsstraat  90
1072 BW Amsterdam

Ervaar zelf hoe kundig en vriendelijk onze monteurs zijn en neem contact op! Bel ons op het nummer 020 - 794 71 54, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is!