CV storing in Amsterdam snel verholpen

Is het opeens wel erg koud in uw woning? Staat u plotseling onder een koude douche? Wanneer uw CV ketel uitgevallen is, zorgt dit onmiddellijk voor ongemak. De overlast van een CV storing moet zo snel mogelijk worden verholpen. In Amsterdam kunt u hiervoor terecht bij De vakman. Dankzij onze snelle service zorgen wij ervoor dat de hinder tot een minimum beperkt blijft.

Voor eenmalig storing bereken wij 85 euro exclusief btw daar zit 30 min arbeidsloon bij inbegrepen: Exclusief eventueel benodigde materialen.

Indien onze monteur extra werk moet verrichten (dat niet onder het onderhoud valt) dan berekenen wij hiervoor arbeidsloon, dit is € 65 exclusief btw. Dit gebeurt uiteraard pas nadat er met u overleg gepleegd is.

Daarnaast is het mogelijk om met ons een onderhoudsabonnement af te sluiten, dit kan echter alleen na het oplossen van een eventuele storing, het eerste onderhoud en als onze monteur heeft vastgesteld dat uw ketel hiervoor in aanmerking komt.

Indien u door ons een nieuwe ketel heeft laten plaatsen dan kunt u direct een onderhoudsabonnement afsluiten en is het bovenstaande n.v.t. Het tarief hiervoor is € 110.- per jaar of €9,99 per maand (excl. btw)

CV uitgevallen? Zelf storing oplossen

Een CV storing is in sommige gevallen eenvoudig zelf te verhelpen. Door de ketel te resetten zal deze weer gaan werken zoals het hoort. Is dat niet zo? Kijk dan op het display van uw toestel. Hierop staat bij een storing een code. Aan de hand van de code kunt u opmaken wat er moet gebeuren. De gebruiksaanwijzing, of het internet kunnen hierover meer duidelijkheid verschaffen. Misschien moet het water bijvoorbeeld worden bijgevuld. Dat kunt u zelf eenvoudig regelen.

Blijkt de code een probleem weer te geven dat lastiger te verhelpen is? Of keert het probleem weer terug? Dan is het tijd om er een expert bij te halen om de CV ketel storing op te lossen. Bekijk ook ons handige stappenplan bij CV storing.

Neem contact met ons op

Kampt u met een storing aan uw ketel en lukt het u niet deze te verhelpen? Schakel dan onze professionals in. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen. Onze monteurs hebben ervaring met vrijwel alle ketelmerken. Denk bijvoorbeeld aan apparaten van de volgende fabrikanten:

Heeft u een storing aan een ketel van een ander merk? Neem dan toch gerust contact met ons op. Vaak kunnen we u ook dan van dienst zijn. In Amsterdam staan wij voor u klaar. Aarzel dus niet en bel ons op 020 - 794 71 54!