CV storing Amsterdam

Is het opeens wel erg koud in uw woning? Staat u plotseling onder een koude douche? Wanneer uw CV ketel uitgevallen is, zorgt dit onmiddellijk voor ongemak. De overlast van een CV storing moet zo snel mogelijk worden verholpen. In Amsterdam kunt u hiervoor terecht bij Installatiebedrijf Vosse B.V.. Dankzij onze snelle service zorgen wij ervoor dat de hinder tot een minimum beperkt blijft.

Het is mogelijk om met ons een onderhoudsabonnement af te sluiten, dit kan echter alleen na het oplossen van een eventuele storing, het eerste onderhoud en als onze monteur heeft vastgesteld dat uw ketel hiervoor in aanmerking komt. Bel voor de mogelijkheden en een afspraak met een CV monteur.

CV storing zelf oplossen

Een CV storing is in sommige gevallen eenvoudig zelf te verhelpen. Door de ketel te resetten zal deze weer gaan werken zoals het hoort. Is dat niet zo? Kijk dan op het display van uw toestel. Hierop staat bij een storing een code. Aan de hand van de code kunt u opmaken wat er moet gebeuren. De gebruiksaanwijzing, of het internet kunnen hierover meer duidelijkheid verschaffen. Misschien moet het water bijvoorbeeld worden bijgevuld. Dat kunt u zelf eenvoudig regelen. Als uw CV ketel in storing staat is dat wel een teken dat er CV onderhoud nodig is.

Blijkt de code een probleem weer te geven dat lastiger te verhelpen is? Of keert het probleem weer terug? Dan is het tijd om er een expert bij te halen om de CV ketel storing op te lossen. Bekijk ook ons handige stappenplan bij CV storing.

Contact bij een CV storing

Kampt u met een storing aan uw ketel en lukt het u niet deze te verhelpen? Schakel dan onze professionals in. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen. Onze monteurs hebben ervaring met vrijwel alle ketelmerken. Denk bijvoorbeeld aan apparaten van de volgende fabrikanten:

Heeft u een storing aan een ketel van een ander merk en heeft u een cv reparatie nodig? Neem dan toch gerust contact met ons op. Vaak kunnen we u ook dan van dienst zijn. In Amsterdam staan wij voor u klaar. Aarzel dus niet en bel ons op 023 - 205 35 33! Geen spoed maar wel graag contact? Vul dan ons contactformulier in.